annonse

Frp har nullvisjon mot mobbing

BISTÅ
BISTÅ: – Mobbeombudet skal styrke det lokale arbeidet mot mobbing, med ansvar for å først og fremst bistå barn og foreldre, skriv Roy Steffensen i Ordet fritt. (Foto: Siri Flatlandsmo/Arkiv)

Mange familier har opplevd å stå alene i kampen om å få slutt på mobbingen, og vi vet at alt for mange barn og unge gruer seg til å gå på skolen.

Fremskrittspartiet er opptatt av at dette er en kamp de ikke skal måtte kjempe alene, og nå opprettes det mobbeombud i alle fylker. Mobbeombudet skal styrke det lokale arbeidet mot mobbing, med ansvar for å først og fremst bistå barn og foreldre.

Innen høsten 2018 skal alle fylker ha innført egne mobbeombud, og disse skal også kunne bistå skoler og barnehager med å skape et trygt og godt for barn og unge, og hjelpe lærere med å løse konflikter før de utarter seg.

For Fremskrittspartiet er, og vil alltid, kampen mot mobbing være en av våre viktigste hjertesaker.

Et mobbeombud er det siste tiltaket det ikke-sosialistiske flertallet har satt i gang mot mobbing. I tillegg har vi fått på plass et nytt og skjerpet regelverk mot mobbing, og vi har doblet bevilgningene til forebygging.

Mens det før gjerne var mange store ord, er vi opptatt av å gjøre noe. For oss handler dette om å ta skolebarnas trygghet på alvor.

Roy Steffensen, stortingsrepresentant, leder av Utdannings- og forskningskomiteen

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då vert det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, trugslar, hatske meldingar eller reklame vert ikkje akseptert på avisa-hordaland.no. Falske profilar vert utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.