annonse

Stor takk til Ivar L. Løne

SMALAHOVEKONGEN SJØLV
SMALAHOVEKONGEN SJØLV: Ellen Krogsrud takkar Ivar L. Løne for god hjelp. (Foto: Privat)

120 fekk jolemiddag på frivillighetssentralen på Notodden takka vere pinnekjøtt frå Voss.

Det er med takknemlighet vi ønsker å gi vår takk til Ivar L. Løne for hans generøsitet, raushet, inkludering og støtte for frivillighetsarbeid.

Øyvind Nesthus fra Voss og hans kone Ellen Brox Krogsrud fra Oslo, nå bosatt på Notodden, jobber med frivillighetsarbeid sammen med flere ildsjeler på Notodden.

Vi jobber spesielt på julaften, en dag som kan være utfordrende og vanskelig for mange. I den sammenheng åpner vi dørene for alle som har anledning til å komme til norsk julemat, kaffe og kake og pakke til barn og voksne.

På menyen har vi ribbe med surkål og pinnekjøtt fra Voss. Vi har vært så heldige å fått tilsendt pinnekjøtt over fjellet fra Ivar Løne de siste årene. Alt gratis. Det er mange som har fått oppleve et varmt og godt måltid på selveste juleaften, og i fjor kom det ca 120 personer med stort og smått.

Ivar Løne har hvert år sendt over flere kilo med pinnekjøtt og det setter mange på Notodden stor pris på og alle oss som jobber på frivillighetssentralen. Tusen hjertlig takk, Ivar!

Øyvind og Ellen planla en tur over til Voss sammen med Kari og Knut Christensen i sommer for å takke Ivar Løne for det han har bidratt med. Vi fikk dessverre ikke møte han personlig, men vi var så heldige å få møte hans sønn Geir som tok imot blomster, pins fra Gaustad-toppen og hilsner fra oss og alle som jobber med frivillighetsarbeid på Notodden.

Vi hadde en hyggelig kveld på fredag på Løne gård med smala- hove på menyen. Et nydelig måltid.

Kari og Knut Christensen fra Hokksund fikk også hilst på slektninger på Voss etter lang tids slektsforskning, og det var utrolig hyggelig å få møte slekta hans på Sundve gård. Vi ble møtt med stor gjestfrihet og imøtekommenhet.

Vi setter pris på flotte Voss. Ei nydelig bygd med så mange flinke, rause folk og flott natur.

Igjen stor takk til Ivar Løne og hans familie med så mye varme, humor og raushet! Vi kommer igjen.

Ellen S. Brox Krogsrud og Øyvind Nesthus, Notodden

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då vert det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, trugslar, hatske meldingar eller reklame vert ikkje akseptert på avisa-hordaland.no. Falske profilar vert utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.